Εκλάπη αντίτυπο της ακυκλοφόρητης συνέχειας του μπεστ-σέλερ “50 Αποχρώσεις του Γκρι”

50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες έπειτα από πληροφορίες ότι ένα αντίτυπο της ακυκλοφόρητης συνέχειας του μπεστ σέλερ «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» εκλάπη μόλις μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του, ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος της συγγραφέως Ε.Λ Τζέιμς, Random House.

Εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί τον εκδοτικό οίκο ανακοίνωσε ότι το τελευταίο μυθιστόρημα της Τζέιμς με τίτλο «Γκρέι» (Γκρι) θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 18 Ιουνίου, ημέρα γενεθλίων του πρωταγωνιστή της τριλογίας Κρίστιαν Γκρέι.

«Δεν έχουμε άλλο σχόλιο να κάνουμε εξαιτίας της συνεχιζόμενης έρευνας της αστυνομίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες για την κλοπή του βιβλίου που κυκλοφόρησαν προκαλούν ανησυχία ότι το περιεχόμενό του θα μπορούσε να διαρρεύσει ή ότι αποσπάσματά του ενδεχομένως να πωληθούν σε μέσα ενημέρωσης.

Η τριλογία αναφέρεται στην ερωτική σχέση ανάμεσα σε μία φοιτήτρια πανεπιστημίου, την Αναστέζια Στιλ, και τον επιτυχημένο επιχειρηματία Γκρέι.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές βιβλίων στην ιστορία των εκδόσεων καθώς έχει πουλήσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η αφήγηση της τριλογίας είναι επικεντρωμένη κυρίως στην οπτική της Αναστέζια αλλά η συγγραφέας έχει δηλώσει ότι το νέο της βιβλίο πραγματεύεται τη σχέση από τη σκοπιά του Γκρέι.

Χρήστος Καράμπελας

Χρήστος Καράμπελας

Δημοσιογράφος


Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *