Επικαιρότητα

Εφηβικό μακιγιάζ και tips!

ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Της Μαριάνθης Θηβαίου

Σαν κοπέλες όλες από μικρές θαυμάζαμε τη συλλογή μακιγιάζ της μαμάς, μέσα σε εκείνα τα ξύλινα μεγάλα κουτιά που είχε! Ονειρευόμασταν την στιγμή που και εμείς θα βαφτούμε και ίσως κάποιες φορές να τα δοκιμάσαμε χωρίς να ξέρει η μαμά! Θα έρθει όμως αυτή η στιγμή που θα μπορείτε να βαφτείτε, χωρίς κανείς να σας πει τίποτα, καθώς η ηλικία σας θα είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο!

Η εφηβική επιδερμίδα μπορεί να είναι πολύ καλή και υγιείς, ή να είναι λίγο προβληματική, π.χ. ακμή. Το δέρμα με τάση για ακμή χρειάζεται προσοχή και επίβλεψη από γιατρό. Θα πρέπει επίσης να ακολουθείτε τις οδηγίες του και να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα που σας προτείνει. ‘Όπως και να ‘χει , σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να «φορτώνετε» το δέρμα σας με makeup από τόσο μικρή ηλικία! Αφήστε την φυσική του λάμψη να εκπέμπεται και απολαύστε το!

Θα υπάρξουν πάρα πολλά χρόνια μπροστά σας για να ευχαριστηθείτε το μακιγιάζ! Και πιστέψτε με, πολλές θα είναι οι φορές σε μεγαλύτερη ηλικία που θα αναπολήσετε τα απλά αυτά χρόνια! Ωστόσο, οι λίγο μεγαλύτερες κοπέλες που έχουν αρχίσει να ψάχνονται στον τομέα μακιγιάζ και θέλουν να αρχίσουν θα πρέπει να έχουν κάποια βασικά πράγματα στο μυαλό τους. Το μακιγιάζ θα πρέπει κανονικά στις μικρότερες ηλικίες να τονίζει τα ήδη όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και να είναι πολύ ελαφρύ.

Επίσης, καλό θα ήταν να αγοράσετε βασικά προϊόντα και σε γήινες αποχρώσεις. Αντικαταστήστε το makeup με μία BB Cream. Επιλέξτε σκιές σε απαλές αποχρώσεις που να κολακεύουν το χρώμα των ματιών σας! Φορέστε Lip Gloss, ή κάποιο Lip Butter με χρώμα! Τέλος, αποφύγετε τις έντονες γραμμές με μολύβι και προτιμήστε μία σκιά που θα την σβήσετε ελαφρώς! Επιπλέον Tips και μία πρόταση κατάλληλου ολοκληρωμένου μακιγιάζ μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεό μου.

Φωτογραφία: newsrebel.gr

Ειδικοί Συνεργάτες

Ειδικοί Συνεργάτες




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *