Search
Thursday 29 December 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

#ΔρόμοιΑλληλεγγύης: Παιχνίδια, βιβλία και μπάλες για τα προσφυγόπουλα στο Ελληνικό

Παιχνίδια, βιβλία και μπάλες ποδοσφαίρου μοιράστηκαν στα προσφυγόπουλα της δομής φιλοξενίας στο Ελληνικό, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Τα παιχνίδια και τα βιβλία συγκεντρώθηκαν αντί εισιτηρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, της Θύελλας και του Αγ. Δημητρίου. Οι μπάλες ποδοσφαίρου ήταν δωρεά της Ελληνοαμερικάνας Alexandra Christ μέσω της πρωτοβουλίας Peace Joy Soccer.

Η παράδοση των παιχνιδιών και των βιβλίων έγινε από τη δήμαρχο Αγ. Δημητρίου Μαρία, Ανδρούτσου, την πρόεδρο του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) της πόλης, Ελένη Χατζηδημητρίου και το μέλος του ΣΕΜ, Αφρούλα Ανδρούτσου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης: Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Χριστίνα Νομικού. Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, το Δίκτυο επιτελεί αθόρυβα ένα σημαντικότατο έργο στο Ελληνικό με εθελοντές παιδαγωγούς και δασκάλους, απασχολώντας τα προσφυγόπουλα με παιδαγωγικές δραστηριότητες και εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *