Search
Monday 18 September 2017
  • :
  • :

Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Print Friendly, PDF & Email

«Τάπα στα ναρκωτικά, τρίποντο στη ζωή» θα βάλουν μέλη του ΚΕΘΕΑ σε φιλικό αγώνα μπάσκετ με το παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.

Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, εντάσσεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών που έχει καθιερωθεί για τις 26 Ιουνίου. Παράλληλα, το απόγευμα, στο Κατσάνειο γήπεδο βόλεϊ Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί το διεθνές τουρνουά τζούντο «Ιθάκη 2017» το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Ιουνίου, με τη συμμετοχή ομάδων τζούντο από την Αγγλία, την Ιταλία, τη Σερβία και τη Βουλγαρία.

Εξ άλλου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ «Ιθάκη»και το ΚΕΘΕΑ «Ανάδυση», θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης και υποστήριξης για ενηλίκους και έφηβους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών, διοργανώνουν εκδήλωση, με ποικίλες δράσεις, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία Θεσσαλονίκης, από τις 19.30 ως τις 22.30. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακά παιχνίδια, χορευτικά δρώμενα, κατασκευές με πηλό, ζωγραφική, υφαντική, μουσικές εκδηλώσεις και ενημέρωση στο κοινό για τη λειτουργία των θεραπευτικών προγραμμάτων, ενώ θα λειτουργούν εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικών και κεραμικής.

Την ίδια μέρα, το ΚΕΘΕΑ «Προμηθέας», με την υποστήριξη της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ ΚΕΘΕΑ «Προμηθέας», στην Άνω πόλη με δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά και live μουσική.

Στις 27 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, θα διεξαχθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους αγώνας μπάσκετ με την ομάδα ΚΕΘΕΑ «Ιθάκη» και ομάδα της ΚΝΕ και στις 29 Ιουνίου, στην Αγία Τριάδα, η Επανένταξη θα κάνει οικολογική παρέμβαση για καθαρισμό της παραλίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *