Search
Friday 20 May 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ DOTNEWS: Εάν αύριο γίνονταν εκλογές, εσείς τι θα ψηφίζατε;

ΒΟΥΛΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Οι πολιτικές καταστάσεις είναι αρκετά ρευστές μετά και την ψήφιση του νέου μνημονίου, το οποίο αν και εγκρίθηκε, επέφερε σημαντικές απώλειες στο κυβερνητικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κανένας δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και αν μετά την απώλεια της δεδηλωμένης θα προσπαθήσει να κρατήσει συμπαγή τον κυβερνητικό συνασπισμό ή θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Σε περίπτωση που τελικά οδηγηθεί στην δεύτερη επιλογή και εάν οι εκλογές γίνονταν αύριο, τι θα ψηφίζατε;

[socialpoll id=”2283182″]




7 thoughts on “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ DOTNEWS: Εάν αύριο γίνονταν εκλογές, εσείς τι θα ψηφίζατε;

  1. tania

    Η κινητοποίηση των κομματικών μηχανισμών που αναφέρεστε είναι θεμιτή, δεν ενοχλεί ούτε χαλάει τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις, είναι μέσα στο παιχνίδι ενώ μπορεί να σε μερικές περιπτώσεις να υποδηλώνει την συσπείρωση αλλά και την επερχόμενη δυναμική. Αυτό που τα διαλύει όλα και μηδενίζει μια τέτοια δημοσκόπηση είναι η σκόπιμη νοθεία”.

    Reply
    1. dotnews.gr

      Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια! Το να βγαίνει 3η δύναμη το ΚΙΝΗΜΑ, το οποίο δεν μπήκε στη βουλή, εξαιτίας προφανώς κινητοποίησης του μηχανισμού του, νοθεύει τη δημοσκόπιση!

      Μάλιστα επειδή ελέγξαμε βάσει των ip τι γίνεται υπήρξε ip από την οποία ψήφισαν πολλαπές φορές το ΚΙΝΗΜΑ τόσες που ξεπερνούσε κάθε όριο. Δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα ούτε να σβήσουμε τις πολλαπλές ψήφους…

      Η σκόπιμη νοθεία λοιπόν είναι πρόβλημα αλλά καλό θα ήταν να απευθύνεται η κατηγορία όχι οπουδήποτε αλλά σε αυτούς που με τη στάση τους καθιστούν άκυρα τις όποιες δημοσκοπίσεις. Στην τελική εμείς ως dotnews δεν έχουμε κανένα κέρδος, υλικό, από τη δημοσκόπιση ακόμα κι αν έβγαινε το όποιο κόμμα πρώτο. Δεν είμαστε εταιρεία δημοσκοπήσεων…

      Reply
  2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΗΣ

    Αν και θα ήθελα να σας πιστέψω, αδυνατώ. Η αφαίρεση ψήφων π.χ. από τον ΣΥΡΙΖΑ ( εγώ είμαι ΚΙΝΗΜΑ ) που είχε περάσει από το πρωί τους 1000 ψήφους δεν δικαιολογείται. Το ίδιο συνέβη και στο ΚΙΝΗΜΑ σε μικρότερο βαθμό, με ταυτόχρονη και μάλιστα απότομη άνοδο της Χ.Α. (αλλαγή ψήφου εικάζω), οπότε στην καλύτερη περίπτωση για σας, έχει βλάβη το σύστημα.

    Η μη διαγραφή της διαμαρτυρίας μου πάντως και η απάντηση σας καταγράφεται στα θετικά.

    Reply
    1. dotnews.gr

      Σας ξαναλέω, δεν έχουμε δυνατότητα να επέμβουμε στις ψήφους. Το poll βρίσκεται μάλιστα σε διαφορετικό server στον οποίο δεν έχουμε πρόσβαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει τις ψήφους πως κυμάνθηκαν αλλά το πιο πιθανό είναι ότι ίσως υπήρξε προσωρινά κάποιο πρόβλημα (που δεν μπορούμε να φανταστούμε πoιο μπορεί να ήταν) από εκεί και πέρα και μια και είστε κίνημα θα πρέπει να σας παραξενεύει επίσης το πως είναι δυνατόν να έχει φτάσει τόσο ψηλά… Για ακόμη μία φορά σας λέμε να δείτε γιατί οι κομματικοί μηχανισμοί κινητοποιούνται και καταστρέφουν δημοσκοπήσεις… Νομίζουν ότι θα καταφέρουν κάτι;;;;

      Reply
  3. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΗΣ

    Επίσης υπάρχουν και αρνητικοί ψήφοι; Γιατί βλέπω να αφαιρείτε ψήφους καμμιά 400αριά από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΗΜΑ. Αλλά ξέχασα τους προσθέτετε στην Χ.Α. ”Αιδώς Αργείοι”

    Reply
    1. dotnews.gr

      Αγαπητέ κύριε,

      μας αφήνει παγερά αδιάφορους το ποιό κόμμα θα βγει πρώτο στη δημοσκόπηση! Σας λέμε ότι ούτε αφαιρέσαμε ψήφους -δεν έχουμε τεχνικά αυτή τη δυνατότητα- ούτε έχουμε εμπλακεί στην εν λόγω ψηφοφορία καθ’ οιονδήποτε τρόπο! Βέβαια δεν μπορούμε να σας πείσουμε γι’ αυτό αλλά και δεν έχουμε καμία πρόθεση να εμπλακούμε σε διαξιφισμούς οι οποίοι δεν έχουν και νόημα στην τελική. Αντί να κατηγορείτε εμάς, θα προτείναμε να σκεφτείτε μήπως είναι οι κομματικοί μηχανισμοί οι οποίοι ενημέρωσαν για την εν λόγω δημοσκόπηση τα μέλη τους και φτάσαμε στα εν λόγω αποτελέσματα. Φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να κατηγορείτε εμάς καθώς είμαστε και ο πλέον εύκολος στόχος. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

      Reply
  4. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΗΣ

    Είναι ντροπή σας να ”πειράζεται” την δημοσκόπηση τόσο κραυγαλέα.
    Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά την καταργείτε από μόνοι σας.
    Προτείνω βάλτε 100% στην Χ.Α ή κρατείστε τουλάχιστον λίγο τακτ.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *