«Η ονομασία ελληνικό γιαούρτι χαρακτηρίζει μόνο το προϊόν που παράγεται και προέρχεται από την Ελλάδα», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, είναι και το περιεχόμενο της επιστολής που έλαβε από τον Επίτροπό Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων της ΕΕ Βιτένις Αντριουκαΐτις, ο οποίος τοποθετήθηκε στην προσπάθεια της Τσεχίας να ιδιοποιηθεί το ελληνικό προϊόν και να παρασκευάσει γιαούρτι με την επωνυμία «ελληνικό».
ΠΗΓΗ blog.gr,atghina984.gr