Search
Thursday 12 January 2017
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Άσπρα οχήματα, μαύρες σημαίες και παρδαλές αμερικανιές

Print Friendly

ISIS
Να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της προσπαθεί, όσον αφορά στους υποστηριχτές των τζιχαντιστών η Δύση, η οποία τώρα που τα πράγματα πήραν άλλη τροπή με την επέμβαση των ρώσων προσπαθεί να προστατέψει τους σφαγείς που τόσα χρόνια μόνο με δηλώσεις πολεμούσε.

Σε αυτήν την ιστορία με τον ISIS, υπάρχουν και πολλά περίεργα που διαπιστώνονται κάθε τόσο και στα οποία, κανονικά, ο διεθνής παράγοντας θα έπρεπε να εστιάσει.
Για παράδειγμα, η διαπίστωση ότι όλως τυχαίως, όλα τα οχήματα εκτός δρόμου που χρησιμοποιούν οι φανατικοί ισλαμιστές του «χαλιφάτου» είναι της ίδιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Και μάλιστα όλα σε χρώμα λευκό. Ούτε τα προσχήματα δεν κατάφεραν να κρατήσουν, αφού δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να τα βάψουν με χρώμα παραλλαγής και τα άφησαν όπως τα πήραν από το εργοστάσιο.
Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο εκτός του ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα απειληθούν. Όπως και δεν απειλήθηκαν

Άραγε, ποιος διεθνής οργανισμός ερεύνησε από πού προμηθεύονται τις εκατοντάδες των ανοιχτών ημιφορτηγών με τα οποία επιτίθενται;
Θα μου πείτε… εδώ δεν ψάχνουν ποιοι αγοράζουν το παράνομο πετρέλαιο που διακινούν για να χρηματοδοτούν τα εγκλήματά τους και να πληρώνουν τους μισθοφόρους…
Όπως και να έχει το πράγμα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ήδη έχουν υποστεί σοβαρά πλήγματα και έχουν τραπεί σε φυγή με την ουρά στα σκέλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τζιχαντιστές που είχαν φύγει από την Αγγλία για να ενταχτούν στον ISIS, τώρα τρέχουν να κρυφτούν πίσω στο νησί. Φεύγουν με όποιον τρόπο μπορούν. Στην κυριολεξία πατάει ο ένας πάνω στο άλλο για να ξεφύγουν από τους ρώσους.
«Ευτυχώς» που έχουν και την Τουρκία, η οποία, όπως καταγγέλλεται, έχει αφήσει ανοιχτούς διαδρόμους διαφυγής ώστε να μην εγκλωβιστούν οι τρομοκράτες.
Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγαν τους είχαν πει πως θα σφάζουν ανενόχλητοι τους ντόπιους πληθυσμούς στην Συρία και το Ιράκ.
Αυτό, άλλωστε το διαπιστώσαμε από τις καταγγελίες, ιδιαιτέρως των ιρακινών ότι το διάστημα πριν τις επιθέσεις των ισλαμιστών οι αμερικανοί που υποτίθεται ότι τους υποστήριζαν, τους άφηναν χωρίς πυρομαχικά, βαριά όπλα, καύσιμα και ανταλλακτικά για τα οχήματά τους.
Ανάλογα δρούσαν και στο Κομπάνι, όπου τα όπλα που προορίζονταν για τους κούρδους υποστηρικτές της πόλης, όλως τυχαίως έπεφταν στην μεριά των τρομοκρατών.
Τώρα όμως αυτά τελειώσανε και… όπου φύγει- φύγει τα παλικάρια από την Βρετανία.
Βέβαια, ο πρωθυπουργός της χώρας λέει ότι δεν θα αφήσει κανέναν εγκληματία να επιστρέψει… Θα δείξει.

Το κακό είναι ότι ακόμη δεν πρόλαβαν οι αμερικανοί να ρίξουν καμιά ντουφεκιά για πάρουν λίγη από την δόξα στην μάχη κατά των τζιχαντιστών.
Αντ’ αυτού, βγήκε η πληροφορία ότι η Αγγλίδα καταζητούμενη, που έχει ασπαστεί τη φιλοσοφία του Ισλαμικού Κράτους, γνωστή ως «δεσποινίς τρόμος», επικήρυξε τον αμερικανό λοχία Ντίλαρντ Τζόνσον που θεωρείτε ότι προκάλεσε τις περισσότερες απώλειες στους αντιπάλους των Η.Π.Α κατά τον πόλεμο στο Ιράκ.
Ε, εν πειράζει. Θα γυρίσουν και έτσι ηρωικές ταινίες με πρωταγωνιστή τον λοχία να σκοτώνει όλο το ισλαμικό κράτος… τα γνωστά…

Άρης Δημητρίου

Άρης Δημητρίου

Δημοσιογράφος. Γεννήθηκα το καλοκαίρι του 1972 στην Αθήνα και ζω στους Αγίους Αναργύρους.


Είμαι από το 1999 μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών


Με την δημοσιογραφία ασχολήθηκα για πρώτη φορά το 1991, κάνοντας την πρακτική μου στην εφημερίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ»


Έκτοτε έχω εργαστεί στα ακόλουθα μέσα:

  • Εφημερίδα “ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”: Αστυνομικό Ρεπορτάζ- Έρευνα (2002)
  • Εφημερίδα “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”: Αστυνομικό Ρεπορτάζ (Καθ’ όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας της.
  • Εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”: Αστυνομικός Συντάκτης διαπιστευμένος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, Αρχηγείο ΕΛΑΣ, Π.Σ. (1992- 2003)
  • Περιοδικό “ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ”: Συντάκτης για θέματα Σωμάτων Ασφαλείας (2001- 2004)
  • Ραδιοφωνικός Σταθμός “ΞΕΝΙΟΣ 94.3”: Αστυνομικό Ρεπορτάζ (2000 και 2007)
  • Ραδιοφωνικός Σταθμός “PROFIT 96,6”: Αστυνομικό Ρεπορτάζ (2004- 2006)
  • Τηλεοπτικός Σταθμός “ΚΑΝΑΛΙ 10”: Αστυνομικός Συντάκτης διαπιστευμένος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, Αρχηγείο ΕΛΑΣ, Π.Σ. (2003- 2007)
  • ΕΤ-1: Συνεργάτης στην εκπομπή “Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” (1999- 2000)
  • ΕΡΤ: Διεύθυνση Πολυμέσων INTERNET (www.ert.gr) Διαχείριση Ειδήσεων
    Περιφερειακός Τύπος: Εφημερίδα “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ” (Νομαρχία Πειραιά) Αρχισυντάκτης (2008-2009)



Τέλος, ως Καθηγητής Τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας ΟΕΕΚ στο ΙΕΚ Κηφισιάς.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *