Search
Friday 3 February 2017
  • :
  • :
Επικαιρότητα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φεμινίστριες προσεύχονται δημόσια στον Αλλάχ – ΒΙΝΤΕΟ

Print Friendly

Υμνούν την θρησκεία που καταπατά τα δικαιώματα των γυναικών

Οι διαδηλωτές της Νέας Τάξης, οι οποίοι υμνούν την Ατζέντα 21, την προώθηση της διαστροφής και την ισλαμοποίηση ξεπέρασαν κάθε όριο.

Φεμινίστριες στο Βερολίνο, που υποτίθεται μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών, υμνούν δημόσια το Ισλάμ, κραυγάζοντας σαν ισλαμιστές την ιαχή «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κάτω από την οποία κακοποιούνται και σφαγιάζονται γυναίκες στον μουσουλμανικό κόσμο.

Απίστευτες εικόνες, τις οποίες φυσικά δεν πρόκειται να παίξουν μεγάλα ΜΜΕ, που δεν δείχνουν στον κόσμο την αλήθεια αλλά παραπληροφορούν.

Άλλωστε, όπως σας ενημερώσαμε χθες, μεταξύ των διοργανωτών του φεμινιστικού συλλαλητηρίου το Σάββατο στην Ουάσιγκτον για «τα δικαιώματα των γυναικών» ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκε και η ισλαμίστρια Linda Sarsour.

Μαζί με την ΜΚΟ της χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος [διαβάστε εδώ].

Ανήκει στους «Δημοκρατικούς» των ΗΠΑ και φανατική υποστηρίκτρια της Σαρία, δηλαδή του θρησκευτικού θεοκρατικού ισλαμιστικού νόμου, του ίδιου νόμου δηλαδή που εφαρμόζει και το Ισλαμικό Κράτος, ο οποίος στρέφεται κατά των γυναικών και γενικά της ελευθερίας του ανθρώπου.

Θαυμάστε και άλλα βίντεο με τις δράσεις των φεμινιστριών και ξυπνήστε!

Αυτοί που φωνάζουν περισσότερο για την ελευθερία είναι εκείνοι που την καταπατούν:

ΠΗΓΗ katohika.gr,el.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *