Search
Τετάρτη 13 Απρίλιος 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Ανταλλαγή «πυρών» ΕΠΟ και Υπουργείου με μπαράζ ανακοινώσεων

Με μπαράζ ανακοινώσεων συνεχίστηκε η «ανταλλαγή πυρών» ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία με ανακοίνωσή της προχώρησε σε μετωπική επίθεση κατά του υφυπουργού, προσθέτοντας στο τέλος ότι «το έργο αυτό δυστυχώς τελειώνει με την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Από τη δική του μεριά το υφυπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωση του χαρακτήρισε «ψευδείς και συκοφαντικές» τις αναφορές του προέδρου της ΕΠΟ για επισκέψεις κλιμακίων κρατικών υπηρεσιών στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ώστε να ασκήσουν πίεση στα μέλη της. Μάλιστα τονίζεται ότι στόχος της αναφοράς αυτής από τον κ. Γκιρτζίκη, είναι να αποτρέψει ενδεχόμενους μελλοντικούς ελέγχους της Πολιτείας στην ΕΠΟ.

Για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, που αναμένονται ραγδαίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη 12 Απριλίου (12:00), με μοναδικό θέμα συζήτησης τον αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από το διεθνές στερέωμα. Στο Δ.Σ. θα παραστεί και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *