Κ. Καραγκούνης: Το δίλημμα είναι «βράχια ή επώδυνη συμφωνία»

Την πρόταση της ΝΔ για εθνική συνεννόηση επαναλαμβάνει με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Κώστας Καραγκούνης. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ λέει ότι το δίλημμα είναι βράχια ή επώδυνη συμφωνία και προσθέτει ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατασκευάζει εχθρούς στοχοποιώντας ακόμα και σκιτσογράφους.
Ο κ. Καραγκούνης δίνει επίσης απάντηση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος διαφώνησε με την πρόταση Σαμαρά για σχηματισμό άλλης κυβέρνησης από αυτή τη βουλή με άλλο πρωθυπουργό στην περίπτωση που η σημερινή κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη.

Ακολουθούν οι απαντήσεις του κ. Καραγκούνη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ερ: Πως βλέπετε τις εξελίξεις και την πορεία των διαπραγματεύσεων;

Απ: Ελπίζουμε σε συμφωνία. Σωστά είπε ο Αντώνης Σαμαράς ότι αντιμετωπίζουμε το δίλημμα ή βράχια ή δυστυχώς μια πολύ επώδυνη συμφωνία. Εμείς επιμένουμε στην πρόταση της μεγάλης συνεννόησης για αλλαγή πολιτικής.

Ερ: Πως σχολιάζετε την αντίδραση του σκιτσογράφου Αρκά να αναστείλει τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλοντας ότι τον κατηγόρησαν για χρηματισμό;

Απ: Φτάσαμε στο σημείο δυστυχώς τέτοιας ιδεοληψίας και παρακμής που η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατασκευάζει παντού εχθρούς, μέχρι και σκιτσογράφους που στοχοποιούνται και φιμώνονται.

Ερ: Ο Σταύρος Θεοδωράκης διαφώνησε με την πρόταση Σαμαρά σε περίπτωση που χαθεί η δεδηλώμενη να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης από αυτή τη Βουλή με άλλο πρωθυπουργό. Πως το σχολιάζετε;

Απ: Ο κ. Θεοδωράκης προφανώς δεν κατάλαβε την πρόταση για τη μεγάλη συνεννόησή που καταθέσαμε. Ίσως είναι απασχολημένος για το πώς θα μπει ο ίδιος στην κυβέρνηση Τσίπρα.

ΠΗΓΗ express.gr

Ομάδα Σύνταξης




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *